Metodologija za pripremu, organizaciju i sprovođenje popisa

Metodologiju za pripremu, organizaciju i sprovođenje popisa stanovništva, domaćinstava i stanova 2023. možete preuzeti ovdje.

Nakon donošenja Uredbe o izmjeni Uredbe o utvrđivanju perioda sprovođenja popisa stanovništva, domaćinstava i stanova i referentnog momenta popisa koja je objavljena u „Službenom listu Crne Gore“, broj 098/23,  donijet je Aneks Metodologije za pripremu, organizaciju i sprovođenje popisa. Shodno tome, kao i zahtjevima Agencije za zaštitu podataka o ličnosti, u Metodologiji su izvršene izmjene koje su osjenčene sivom bojom.

Ažuriranu Metodologiju za pripremu, organizaciju i sprovođenje popisa stanovništva, domaćinstava i stanova 2023. možete preuzeti ovdje.

Nakon donošenja Uredbe o izmjeni Uredbe o utvrđivanju perioda sprovođenja popisa stanovništva, domaćinstava i stanova i referentnog momenta popisa koja je objavljena u „Službenom listu Crne Gore“, broj 107/23,  ažurirana je Metodologija za pripremu, organizaciju i sprovođenje popisa.

Ažuriranu Metodologiju za pripremu, organizaciju i sprovođenje popisa stanovništva, domaćinstava i stanova 2023. možete preuzeti ovdje

Prezentacije koje se koriste na obukama za instruktore možete naći ovdje.

Prezentacije koje se koriste na obukama za popisivače možete naći ovdje.

.