Obavještenje o terenskim aktivnostima anketara Uprave za statistiku tokom aprila, maja i juna 2024. godine
Novosti

23.12.2014
Indeksi fizičkog obima proizvodnje šumskih sortimenata iz državnih šuma Novembar 2014. godine

Proizvodnja šumskih sortimenata iz državnih šuma u Crnoj Gori za period januar - novembar ove godine u odnosu na isti period prethodne godine bilježi rast za 8,3 %.
Proizvodnja šumskih sortimenata iz državnih šuma u Crnoj Gori u novembru mjesecu ove godine u odnosu na novembar mjesec prethodne godine bilježi rast za 30,7 %.
Proizvodnja trupaca lišćara iz državnih šuma u Crnoj Gori u novembru mjesecu ove godine u odnosu na novembar mjesec prethodne godine bilježi pad za 33,5 %.
Proizvodnja lišćara iz državnih šuma u Crnoj Gori za period januar – novembar ove godine, u odnosu na isti period prethodne godine smanjena je za 371 m³, odnosno za 0,5 %.
Proizvodnja prostornog drva lišćara iz državnih šuma u Crnoj Gori za period januar – novembar ove godine, u odnosu na isti period prethodne godine povećana je za 23,0 %.

Proizvodnja ogrijevnog drva lišćara iz državnih šuma u Crnoj Gori za period januar – novembar ove godine, u odnosu na isti period prethodne godine smanjena je za 124 m³, odnosno za 0,4 %. 
Saopštenje


.