Novosti

19.06.2024
Tender za izradu softvera za kontrolu podataka iz popisa objavljen po treći put

Uprava za statistiku je 19. juna ove godine po treći put raspisala tender za nabavku softvera koji će građani koristiti za kontrolu svojih podataka o etničko-kulturološkim karakteristikama prikupljenim Popisom stanovništva, domaćinstava i stanova.

Podsjećamo, prvi tender nije uspio jer nije dostavljena nijedna ponuda, dok je na drugom bila samo jedna sa neispravnom dokumentacijom.

Tenderska procedura predstavlja u ovom slučaju postupak jednostavne nabavke usluga - zahtjev za dostavljanje ponuda koji se objavljuje na Elektronskom sistemu javnih nabavki (ESJN).

Procijenjena vrijednost javne nabavke iznosi 20.000 eura sa PDV-om. Rok za dostavljanje ponuda je 26. jun ove godine. Kao i do sada, Komisija za praćenje uspostavljanja softvera za provjeru podataka prikupljenih tokom procesa popisa stanovništva će nadzirati sprovođenje tendera, u skladu sa Zakonom o
popisu.

Koristimo priliku da pozovemo sve zainteresovane koji ispunjavaju uslove zahtijevane tenderom da se prijave, kako bi se ova faza popisa uspješno realizovala i proces sproveo kvalitetno i pravovremeno.

O daljem postupku tendera i ostalim povezanim informacijama, Uprava za statistiku će blagovremeno obavještavati javnost.

Saopštenje


.